Начало
Местоположение
За Проекта
Собственост
Контакти

 
Местоположение

Пре застрояването на централната градска част, престижните южни и югоизточни райони на София и районите в полите на планината Витоша, все повече ориентират инвеститорите към търсене на нови възможности за изграждане на жилищни зони в природна среда и с добра комуникация.

Районите около Панчаревското езеро и Лозенската планина, които отлично съчетават всички предимства на южния пояс на град София, естествена зелена среда и бърза комуникация се оказват отлична възможност за реализиране на жилищни проекти, отговарящи на съвременните изисквания на потребителите. В допълнение те предлагат по-добра екологична среда, южни и източни планински склонове с по-дълго слънцегреене, в съчетание с прекрасна панорама, близост до воден басейн, планина, голф игрище.

Lozen Residential Park се намира на 1.5 км от Околовръстен път на град София, чрез който се осъществява бърза комуникация с всички райони на столицата и на 2 км от бул. Цариградско шосе - основна входно-изходна магистрала за града, чрез която за около 10-15 минути се стига до центъра и Аерогара София. След завършване на последния участък на метрото в жк Младост до Бизнес парк София, връзката ще бъде допълнително улеснена.

В близост до Lozen Residential Park се разположени множество обслужващи обекти, в т.ч. големи търговски центрове и престижни учебни заведения.

Основни предимства на Lozen Residential Park са местоположението му по отношение на екологичната околна среда, основни транспортни артерии, обекти от обслужващия сектор и възможността за реализиране на мащабен проект, съчетаващ жилищни, офисни, търговски, развлекателни и спортни зони.